top of page

Shipping & Returns

SHIPPING POLICY

Gratis verzenden binnen Nederland!

Voor adressen in het buitenland zijn de verzendkosten €3,95. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen per bestelling.

 

Ons streven is om uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen.

Veiligheid bij het betalen van uw bestelling staat bij ons voorop!

Return & Exchange Policy

Artikelen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen. Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

    •    Defecten of slijtage door gebruik.

    •    Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden.

    •    Als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.

    •    Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid.

Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. SQcompany brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending gecontroleerd.

Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag.

Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 30 dagen na het ontvangen van de retourzending en is alleen mogelijk via een bancaire of girale overboeking. Indien een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.

 

Voorwaarden: De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van de goederen. Dit betekent dat de koper de goederen binnen deze periode mag retourneren naar SQcompany. De verzendkosten en de risico's die hiermee gepaard gaan, zijn voor de koper. Wanneer de koper goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar:

SQcompany, t.a.v. retourafdeling, Sumatrastraat 38, 2103 TH Heemstede

bottom of page